Wedden dat OPA leuk is?

Nederland komt samen in Alphen

Alphen aan den Rijn – Heel Nederland en Alphen komen samen in Alphen aan den Rijn. Dat gebeurt op 2 november als dichters en schrijvers uit alle windstreken en hoeken van Nederland hun werk laten horen tijdens het twaalfde OPA (Open Podium Alphen) En niet alleen Nederland laat zich horen want opnieuw neemt een Vlaamse auteur de moeite de reis naar Alphen aan den Rijn te ondernemen. Muziek, proza en gedichten wisselen elkaar af op deze avond die begint om 20 uur in Theater Castellum. U kunt alvast binnenlopen vanaf 19.30 en in alle rust een drankje bestellen!

De deelnemers van OPA op 2 november zijn deels helemaal nieuw  op het Alphense podium, deels zijn het oude bekenden die de avonden in Alphen aan den Rijn erg leuk vinden. En dus is er een goede reden voor alle Alphenaren om OPA ook leuk te vinden!

Alphenaren tonen van tijd tot tijd ook heel daadwerkelijk dat zij OPA en AlphenTaal leuk vinden, zoals de uitbreiding van het aantal sponsoren aantoont. Zo deed Stichting Rijnkade 1630 kortgeleden een flinke duit in het zakje.

Deelnemers op 2 november zullen zijn: Wendy Hoos, Helene Elhorst, Paul Opdam, Willem Adelaar, Jacqueline Servais, Marian de Wit, Kaj Elhorst (stadsdichter), Juul Baars, Ingo Oudenaerd, Geraldo Insua Teijeiro, Jan Huisman, Marijke Kienhuis, Bob Kalkman, Erika de Stercke (Gent)Jos Pelser, Petra Fenijn. Mis het niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s