Zelf aan het woord

Zelf aan het woord…aan het mooie woord. Je wilt een roman schrijven of een dichtbundel publiceren. Hoe doe je dat? Hoe kom je aan een goed verhaal en hoe werk je het uit? Hoe denken andere mensen over het werk dat je aflevert? Misschien zit je wel steeds weer opnieuw over je bureau gebogen om een goed verhaal te schrijven maar het lukt maar niet om het af te ronden? Hoe moet dat nu verder? Het Literair Podium van Alphen aan den Rijn helpt je bij de beantwoording van al deze vragen en biedt ondersteuning.

In september is het zover. Dan staan we met een hele reeks Alphense schrijvers en dichters voor het eerst op het podium en op die dag ook treedt voor het eerst de Alphense stadsdichter op. Op dit moment zijn we nog druk bezig het allemaal voor te bereiden maar de vooruitzichten zijn goed. Alphen aan den Rijn kent tientallen dichters en schrijvers en misschien ben jij wel één van hen. Dan kan je je laten horen tijdens de optredens van Alphentaal.

Het is de bedoeling dat het podium ééns in de maand wordt gehouden en elk podium biedt de mogelijkheid aan schrijvers en dichters om iets voor te dragen. Verder zijn er curussen, workshops, optredens van bekende en minder bekende schrijvers, dichters en songwriters, interviews en lezingen, bijvoorbeeld over het uitgeven van boeken.

Zoals gezegd….we zijn nog maar net begonnen maar laat je niet weerhouden om nu al te reageren. Misschien behoor je bij de eersten die tijdens een podiumavond een verhaal laten horen. We zien je graag!

Een gedachte over “Zelf aan het woord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s